Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، محسن منصوری صبح چهارشنبه در نشست قرارگاه خدمات اجتماعی استان تهران با محوریت پیگیری مشکلات محله شهید هرندی که در محل مسجد فاطمیه (س) و با حضور سیدعباس جوهری معاون سیاسی و اجتماعی استاندار، حشمت الله عسگری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، عابد ملکی معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار، ازوجی رئیس سازمان برنامه و بودجه استان و سایر مسئولین و اعضای قرارگاه برگزار شد اظهار داشت: محله هرندی از مذهبی‌ترین محلات تهران است که ۳۰ مسجد و ۵۰ حسینیه در این محله وجود دارد و خواستگاه اتفاقات اساسی انقلاب است و حضور شهید والامقام هرندی در این منطقه رقم خورده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به دلایل مختلفی آسیب‌های اجتماعی در این محل اتفاق افتاده که برای برخی مشکلات چاره اندیشی شده و امروز نیز در جلسه ۴ ساعته لیستی از مسائل، مشکلات، ظرفیت‌ها و فرصت‌های این محله مطرح و تقسیم کاری بین دستگاه‌ها صورت گرفت.

استاندار تهران عنوان کرد: پنج هزار واحد مسکونی در این منطقه داریم و عمده موضوعات مطرح شده از سوی مردم حضور معتادین متجاهر، کمبود ارائه خدمات شهری و غفلت بعضی از دستگاه‌های خدمات رسان بوده است، در راستای حل معضلات و مشکلات این محله، تصمیمات ۱۷ گانه با محوریت دستگاه‌های مرتبط اتخاذ شد.

منصوری با اشاره به جزئیات این تصمیمات گفت: اداره کار مأموریت یافت تا منزل به منزل بیکاران منطقه را شناسایی کند، کمیته امداد نسبت به شناسایی و پوشش افراد واجد شرایط اقدام خواهد کرد، مقرر شد طرح جامع بهداشتی از سوی مجموعه علوم پزشکی استان برای منطقه در نظر گرفته شود، تسریع و تشدید ارائه خدمات از سوی شهرداری مورد تاکید قرار گرفت، بنا شد آموزش و پرورش نسبت به ارائه طرح فرهنگی و تربیتی با اولویت دانش آموزان و بهزیستی نیز از حیث تقویت خدمات اجتماعی طرح جدیدی را مطرح کند.
وی تاکید کرد: در مورد جمع آوری معتادان متجاهر نیز مقرر شد، افزایش ظرفیت بین ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ نفر در این راستا ایجاد شود.

استاندار تهران سپس خاطرنشان کرد: با این تصمیمات تلاش می‌کنیم تا در کوتاه‌مدت مسائل و مشکلات منطقه رفع شود و یک ماه دیگر مجدد جلسه برای بررسی اثر گذاری تصمیمات برگزار خواهد شد، چرا که رسیدگی به آسیب‌های اجتماعی مورد تاکید مقام معظم رهبری و دغدغه رئیس جمهور است و تعهد ما استفاده از ظرفیت دستگاه‌ها جهت ارتقا وضعیت این محله و محلات مشابه می‌باشد.

کد خبر 5514821

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری محسن منصوری استانداری تهران محله هرندی بوشهر کرمانشاه خطبه های نماز جمعه جهرم ویروس کرونا اردبیل آمار کرونا امام رضا ع خراسان رضوی ایلام میلاد امام رضا ع دهه کرامت بیرجند مشهد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۳۷۶۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دادسرا رکن اصلی تشکیل پرونده است

به گزارش خبرنگار جام جم آنلاین یزد، حجت الاسلام والمسلمین حسین طهماسبی در نشست با قضات دادسرای عمومی و انقلاب یزد، اظهار داشت: شاکله پرونده در دادسرا بسته می شود و بسیار مهم است که این پرونده تا قبل از صدور قرار و ارسال به محاکم جزایی از حیث تحقیق و مدارک مورد نیاز کامل باشد.

وی تصریح کرد: دادسرا خط مقدم تشکیل پرونده و محل پر تردد ارباب رجوع دستگاه قضایی است که باید از حیث نیروی انسانی، امکانات و تجهیزات در اولویت برنامه ریزی قرار گیرد.

رئیس کل دادگستری استان یزد توجه به ابعاد و لایه های پنهان دستورات و تصمیمات قضایی را خواستار شد و بیان کرد: تصمیمات قضایی می تواند در امنیت روانی، اجتماعی، اقتصادی و ... جامعه اثر گذار باشد، که از این رو توجه و دقت به لایه های بعدی تصمیمات از سوی قضات مورد تأکید است.

حسین طهماسبی افزایش صبر و بردباری را لازمه کار قضایی دانست و گفت: بیش از دانش قضایی، حلم، بردباری، صبر و شکیبایی مقام قضایی است که می تواند مشکلات را حل، مردم را آرام و آرمش خاطر را به مراجعین ارائه دهد.

رئیس کل دادگستری استان یزد، حل مشکلات اداری و فرایندی را منوط به ارائه راهکار های اجرایی و عملیاتی عوامل دخیل در موضوع ذکر کرد و گفت: در بسیاری از مواقع در بازدیدها و بازرسی ها، مسائل و موضوعاتی به عنوان گلایه و یا مشکلات اداری و فرایندی طرح می گردد که انتظار است مدیریت مجموعه برای حل آن اقدام نماید، اما باید توجه داشت، معمولا بهترین و کاملترین راهکار حل مشکلات نیز از سوی همان عوامل دخیل می تواند ارائه گردد.

شایان ذکر است در اولین بازدید رئیس کل دادگستری استان یزد از مجموعه دادسرای عمومی و انقلاب یزد، ضمن سرکشی به چند شعبه، یک جلسه نیز با تمام قضات دادسرا با حضور دادستان و معاون قضایی رئیس کل منعقد شد.

دیگر خبرها

  • تقدیر معاون استاندار زنجان از گروه‌های جهادی
  • اجرای طرح همیاران آرامش اجتماعی در قزوین آغاز شد
  • محله کم‌برخوردار حصه در مسیر توسعه‌ است
  • دادسرا رکن اصلی تشکیل پرونده است
  • اجرای طرح همیاران آرامش اجتماعی در قزوین
  • افزایش سرانه فضای ورزشی در شرق تهران
  • اجرای محله محوری مسجد بنیان در ۵۵ منطقه اراک
  • واکاوی مشکلات نواحی مینودر، مهدیه و شهیدبهشتی در شورای شهر قزوین
  • بررسی مشکلات و معضلات رودخانه کن
  • برجای ماندن چندین شهید و زخمی در بمباران محله‌های مسکونی غزه