Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار شهری خبرگزاری فارس، ناصر امانی، عضو شورای شهر تهران امروز در صحن شورای شهر درباره گزارش محله‌گردی خود از امام‌زاده حسن گفت: محله‌ای که مزین به نام یکی از چهار امام زاده واجب التعظیم تهران، محل تولد مردان بزرگ و مجاهدان و مبارزان قبل از انقلاب اسلامی و سرداران شهید و شهیدان زنده و نگین مناطق جنوبی غرب تهران است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از محله امام زاده حسن و منطقه 17 شهرداری تهران سخن می‌گویم؛ محله‌ای با حدود چند صد هزار نفر جمعیت که حتی جمعیتش از برخی از استان‌های متوسط کشور هم بیشتر است اما حتی در حد یک شهرستان هم سرانه‌های زیست شهری را ندارد. 
او با بیان اینکه سه ویژگی این محله را در چند سال اخیر تحت تاثیر خود قرار داده است.

این عضو شورای شهر تهران درباره این 3 ویژگی اظهارکرد: اول؛ غلبه بافت تجاری در معابر اصلی، دوم؛ حضور گسترده و کنترل نشده دست فروشان و سوم؛ حضور و سکونت فوق العاده اتباع خارجی به ویژه در یک سال اخیر. علاوه بر مغازه‌های متعدد در خیابان‌های اطراف امام زاده حسن ساخت مجتم‌های بلند مرتبه تجاری توسط اوقاف و شهرداری با مشارکت بخش خصوصی ایجاد شده  که متاسفانه برخی از آنها به دلیل اختلاف‌های حقوقی به بهره برداری نرسیده و  موجب شده ارزش معاملاتی واحدهای تجاری در این منطقه حتی بیش از مناطق برخوردار شمالی شهر تهران شود.

امانی اضافه کرد: حضور گسترده دست‌فروشان در معابر اصلی و تجاری محله به نحوی است که در ساعات عصر تا پایان شب حتی امکان تردد مردم پیاده هم سخت است، خودروها که جای خود دارد؛ در چنین شرایطی یکی از مجتمع های تجاری با الزام ایجاد 400 واحد پارکینگ بدون تامین پارکینگ؛ شرایط را وخیم‌تر خواهد کرد.
این عضو شورا گفت: همان‌گونه که در گزارش‌های پیشین از محلات کم برخوردار تهران اشاره کردم حضور مهاجران و اتباع بیگانه در محلات مرکزی و جنوبی و عمدتا کم برخوردار شهر تهران به شدت افزایش یافته و بافت جمعیتی و حتی فرهنگی آنها را تحت تاثیر قرار داده و حواشی زیادی ایجاد کرده است. اجاره واحدهای کوچک با قیمت و اجاره‌بهای بالا از سوی  این مهاجران به صورت غیر طبیعی قیمت اجاره را در محله به شدت افزایش داده است. خانواده‌های مهاجران با جمعیت 11 نفری در یک واحد 50 متری دردسر ساز شده است. 

امانی با اشاره به کمبود مدرسه در محله امام‌زاده حسن گفت: در این محله فقط یک دبستان دخترانه وجود دارد و هیچ مقطع آموزشی دیگری مستقر نیست.  مردم ناچارند فرزندان خود را به محلات همجوار جهت ادامه تحصیل بفرستند اما در همین یک واحد هم اکثریت با مهاجران است. افزون بر فقدان مراکز آموزشی ابتدایی و متوسطه، سرانه فرهنگی محله امام زاده حسن تقریبا صفر است و هیچ مرکز فرهنگی  به جز پنج مسجد که به خاطر شیوع کرونا صرفا در اوقات نماز طی دو سال گذشته فعال بوده در محله وجود ندارد و تنها مرکزی که از دوره چهارم مدیریت شهری در محله ساخته شده سرای محله امام زاده حسن است و سالن ورزشی جنب آن هم دو سال است که در اختیار بخش خصوصی است  و به اجاره داده شده است. 

این عضو شورا گفت: بار اصلی فعالیت‌های فرهنگی محله با مدیریت امام زاده است که با برگزاری مراسم، تشکیل کلاس‌های آموزشی به ویژه با محوریت قرائت و حفظ قرآن و کلاس آموزشی مسائل خانواده و جوانان تلاش کرده خلأ مسائل فرهنگی محله را جبران کند. از مدیر سخت‌کوش و جهادی و انقلابی امام زاده یعنی آقای گلمحمدی تقدیر و تشکر می‌کنم. 

وی با اشاره به کمبود سرانه فضای سبز در این محله گفت: در این محله تنها یک بوستان کوچک وجود دارد که به هیچ وجه متناسب نیاز و جمعیت محله نیست. علی رغم تکمیل سیستم فاضلاب و بهره برداری به میزان بیش از 90 در محله که جای تشکر دارد و در گزارش مدیر آب و فاضلاب هم بود متاسفانه دو خیابان محله یعنی شهید احمدی و  خرد پی به دلیل عدم لوله گذاری همچنان از جوب‌های سرپوشیده فاضلاب استفاده می کنند که بوی تعفن و آب‌گرفتگی را برای واحدهای تجاری و مسکونی به ویژه هنگام بارندگی ایجاد می کند. 

امانی گفت: باغ‌راه معروف به حضرت زهرا (س) در منطقه 17 با مشکلات و موانعی روبه رو است از جمله ایک سوله باقی مانده راه آهن که تبدیل به محل تجمع معتادان  و کارتن‌خواب‌ها شده و بنده تعدادی از آنها را رأس ساعت 10 صبح گوشه این سوله دیدم و به گفته مردم، شب در این سوله حضور معتادان فوق العاده افزایش پیدا می‌کند.دو سازه نیمه کاره رها شده و زنگ‌زده که دیواره های آن توسط سارقان تخریب سده و میلگردهای آن نیز به سرقت رفته است عملا با حصارکشی پناهگاه مناسبی برای معتادان شده است.

 وی ادامه داد: 11 واحد مسکونی باقی مانده در طرح تعریض خیابان‌های شمال این پیاده راه باعث ترافیک و به ویژه تصادف موتورسیکلت‌ها شده است و چند روز پیش نیز همین اتفاق تکرار شد.  تیرهای چوبی باقی مانده قبل از انقلاب و تیرهای بتونی که تعدادشان به بیش از 800 تیر می‌‌رسد سبب شده امکان تردد با خودرو به کوچه‌های محله را ناممکن کند.

امانی تاکید کرد: با توجه به این گزارش و جلسه‌ای که در پایان بازدید با حضور برخی از معتمدان محل، معاونان و شهردار منطقه داشتیم مردم چند خواسته داشتند که سرفصل هایشان را بیان می کنم، اول؛ هماهنگی با شرکت فاضلاب و پلیس راهور جهت تکمیل سیستم فاضلاب دو خیابانی که عرض کردم. دوم؛ هماهنگی و تسهیل در جمع آوری تیرهای برقی که باقی مانده است. سوم؛ تعیین تکلیف سوله باقی مانده از راه آهن و سازه ای که ظاهرا با نظر ستاد شهرداری تهران بنا شده تکمیل پیدا نکند و در منطقه تبدیل به یک ناهنجاری شده است.چهارم؛ ساماندهی دستفروشان.پنجم؛ 5 تملک و تخریب 11 واحدی که در تعریض خیابان باقی مانده و سبب ترافیک و تصادف شده است.ششم؛  فعال شدن مجدد سرای محله و امکان استفاده از تنها سالن ورزشی که در اختیار مردم نیست و  اجاره داده شده است. هفتم؛ موضوعی که  البته در دست منطقه نیست؛ سامان دهی و کنترل و نظارت بر اتباع بیگانه است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: راه آهن تجمع سرانه سرانه فرهنگی محله امام زاده حسن باقی مانده شهر تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۱۲۰۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | ۴۰ ساختمان روستای امام‌زاده ابراهیم گیلان در آتش سوخت

به گزارش جام‌جم‌آنلاین، مهدی نقدی روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بیش از ۴۰ ساختمان در روستای توریستی امام زاده ابراهیم شفت (هر ساختمان دارای سه تا چهار واحد) بامداد امروز دچار حریق شد که خسارت جانی نداشت اما ساختمان ها کامل سوختند.

وی افزود: با دریافت خبر آتش‌سوزی در این روستای توریستی نیروهای آتش‌نشانی از شفت، احمدسرگوراب، نصیرمحله، رشت و فومن برای اطفاء حریق به محل اعزام شدند که پس از نزدیک سه ساعت آتش‌سوزی را به طور کامل اطفاء کردند.

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

فرماندار شهرستان شفت عنوان کرد: حریق از سیستم سیم کشی یک نانوایی (تعطیل) آغاز شد و به ساختمان‌های مجاور سرایت کرد.

ششم خرداد ۱۳۹۲ نیز بر اثر آتش سوزی در منطقه زیارتی سیاحتی امامزاده ابراهیم (ع) شفت حدود یکصد باب مغازه طعمه حریق شده بود.
 روستای گردشگری امام زاده ابراهیم شفت در ۴۸ کیلومتری مرکز گیلان (رشت) در دهستان چوبر در منطقه ییلاقی و در دامنه کوه اسلار و ونی قرار دارد که بواسطه وجود ساختمان‌های زیبا، رنگارنگ و چوبی چندین طبقه و وجود چشمه های بکر و طبیعت چشم‌نواز، همه ساله در بهار و تابستان میزبان بسیاری از گردشگران و زائران است.

 امام زاده ابراهیم (مطابق شجره موجود این امامزاده از فرزندان امام موسی کاظم (ع) است.


وضعیت منطقه امام‌زاده ابراهیم شفت پس از آتش‌سوزی دیشب

تعداد بازدید : 0 کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • از بین رفتن کلونی‌های معتادان متجاهر در تهران
  • شهردار تهران: اتصال بزرگراه یادگار امام به بروجردی و آزاد راه ساوه | امروز پاتوق معتادان متجاهر در تهران نداریم
  • ببینید | ۴۰ ساختمان روستای امام‌زاده ابراهیم گیلان در آتش سوخت
  • تصاویری تلخ از منطقه امام‌زاده ابراهیم گیلان پس از آتش سوزی
  • فیلم| تصاویری تلخ از وضعیت منطقه امام‌زاده ابراهیم شفت پس از آتش‌سوزی هولناک دیشب
  • ببینید | اولین تصاویری از منطقه امام‌زاده ابراهیم(ع) پس از آتش‌سوزی شدید
  • ۶۰ درصد ساکنان جوادیه تهران افغانستانی اند
  • توطئه برهنگی برنامه نفوذ دشمن برای استحاله و براندازی است
  • افزایش سرانه فضای ورزشی در شرق تهران
  • اجرای محله محوری مسجد بنیان در ۵۵ منطقه اراک